Uw auto(s) professioneel laten wassen, poetsen of polijsten

Wie echt van zijn/haar auto of motor houdt laat deze minimaal één keer per jaar uitgebreid opfrissen. Dit kan een goede wasbeurt met daarna een goede poetsbeurt zijn. Maar vergeet ook het interieur of de chromen onderdelen niet. Allemaal te veel moeite? Of misschien gewoonweg geen tijd? U kunt u auto ook laten wassen door Auto-Schadevrij.

Auto's van of voor uw bedrijf laten poetsen?

Vraag ons naar de mogelijkheden, wij poetsen zowel voor bedrijf als particulier.

Poetst u zelf uw auto?

Wij hebben voor ons vak vele merken en producten geprobeerd en weten precies welke middelen u het beste kunt gebruiken. Omdat wij groot afnemer zijn Malco kunnen wij ook u voordelig voorzien van hoogwaardige poetsmiddelen. Kijk voor meer informatie op rhcleaningproducts.nl, wij horen graag wat u van deze producten vindt, en helpen u graag zodat u de producten op de juiste manier gebruikt. Wij geven geregeld workshops over professioneel autopoetsen, en vergelijken/demonstreren daar verschillende producten. Stuur ons even een mailtje zodat u er de volgende keer ook bij bent.


Vervangend vervoer

Wij regelen voor u een auto of bieden u een gratis leenfiets Wilt u langs komen op, een van onze vestigingen, belt u dan het volgende nummer om een afspraak te maken: 0615146196